İçeriğe git


Resim
- - - - -

Skill Bar Açtırma(Ek skill yerlestirme)


  • Please log in to reply
Bu konuya 17 yanıt gönderildi

#1 muratusbalci

muratusbalci

    Scout

  • Members
  • Pip*Pip*
  • 24 İleti

Yazma tarihi: 25 Şubat 2011 - 03:40 ÖS

Arkadaşlar merhaba ben oyuna yenı başladım daha acemiyim benmim bir sorum olacaktı ben oyunda 27 lvl e kadar geldım fakat skillerı koycak yer bulamıyorum mesela ben fotolarda gormustum skıllerın ustunede skıll bar acıp orayada skıll koyulabılyormus bunun nasıl yapıldıgını bılen varmı acaba?
  • 0

#2 yusufahmet16

yusufahmet16

    Senior Sergeant

  • Members
  • 256 İleti

Yazma tarihi: 25 Şubat 2011 - 04:04 ÖS

esc bas interfaceden skill bar bolumu olack sol taraftaki bolumlerde.ordan atayabiliyorsun.istersen bartander(sanirim boyleydi.) addonuyla ekranda istedign yere skill koyabilirsin.

Telefnumdan giriyorum, turkce karakter kullanamiyorum.ne yazik ki.
  • 0

#3 Livatya

Livatya

    Champion

  • Members
  • 1.073 İleti

Yazma tarihi: 25 Şubat 2011 - 05:48 ÖS

Yeniysen Bartenden falan kafanı karıştırabilir.

Oyundayken Esc bas Interface tıkla. Soldan Action Bars tıkla çıkan menüden tüm kutucukları seçili hale getir ok de çık.
  • 0

Resmi ekleyen

Lok'Tar ogar, big brother. May the Warsong never fade..
Thrall, Warchief of the Horde


#4 muratusbalci

muratusbalci

    Scout

  • Members
  • Pip*Pip*
  • 24 İleti

Yazma tarihi: 25 Şubat 2011 - 11:38 ÖS

çok sağolun yaptım vlla sizde olmasanız yanmıştım çok teşekkürler
  • 0

#5 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 07 Şubat 2014 - 11:35 ÖS

Skilli koyuyoruz da bunun tıklamasını nasıl yapıyorsunuz.

Mesela 1.2.3.4 sayı tuşlarını buralara nasıl bağlarım ben,

 

Ayrıca 1 skilline basınca otomatik yukarda eklediğim skilede basma yapabilir miyim ?


  • 0

#6 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 12:29 ÖÖ

world-of-warcraft-20080326043723464-000.

 

Game menu-Key bindingsden tuş atarsın 1 skiline hangi skili koyduysan 1 e basınca o çalışır.


  • 0

Bıraktım yokum

 


#7 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:11 ÖÖ

world-of-warcraft-20080326043723464-000.

 

Game menu-Key bindingsden tuş atarsın 1 skiline hangi skili koyduysan 1 e basınca o çalışır.

Onu biliyorum, sanırım derdimi anlatamadım.

 

Sorum şöyle, İnterfaceden ek olarak skill bar ekledim, bu eklenen skil barın klavye kombinasyonu yok ?


  • 0

#8 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:16 ÖÖ

Onu sen atıyorsun altta multi action bar bindings in altında bottomleft action button kısmı ve right action button kısmından yapıyorsun


  • 0

Bıraktım yokum

 


#9 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:21 ÖÖ

tamam hocam teşekürler, yeni konu açmadan hazır sizide yakalamışken bir soru daha sormak isterim

 

ben bu macro işini biraz kurcaladım ve sonra hepsini sildim sonuç olarak skilde bir işaret çıktı :S

 

Kg9Oy5.jpg

 

skilin sağ üstündeki ibare ?

 

Bunun gibi bir kaç hatalı yaptığım skilde daha var


Konu aschil tarafından 08 Şubat 2014 - 03:22 ÖÖ tarih ve saatinde düzenlenmiştir

  • 0

#10 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:27 ÖÖ

Bi target seçilimi onu gördüğünüzde. Normalde o kırmızıyken targetınız range dışında demektir. yaklaşınca rengi beyaz yada gri bişey oluyordu


Tuş atanmamışsa nokta tuş atamışsan o tuş atıyorum 1 rakamı atadın range dışında o 1 kırmızı yazıyla görünür


  • 0

Bıraktım yokum

 


#11 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:28 ÖÖ

Bi target seçilimi onu gördüğünüzde. Normalde o kırmızıyken targetınız range dışında demektir. yaklaşınca rengi beyaz yada gri bişey oluyordu


Tuş atanmamışsa nokta tuş atamışsan o tuş atıyorum 1 rakamı atadın range dışında o 1 kırmızı yazıyla görünür

hayır onu demiyorum, kırmızı nokta sonradan geldi macro dan sonra


  • 0

#12 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:32 ÖÖ

Dediğim gibi değilse başka fikrim yok ya aklıma gelmiyor başka bi neden.


  • 0

Bıraktım yokum

 


#13 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:34 ÖÖ

Dediğim gibi değilse başka fikrim yok ya aklıma gelmiyor başka bi neden.

Biraz inceledim de, hocam; bazı skiller de bu mevcut sanırım önemli bişey değil.


  • 0

#14 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:36 ÖÖ

Bi denesene  mobun birini targeta alıp uzaklaşıp yaklaş değişiyormu o kırmızı noktanın rengi


  • 0

Bıraktım yokum

 


#15 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:39 ÖÖ

Bi denesene  mobun birini targeta alıp uzaklaşıp yaklaş değişiyormu o kırmızı noktanın rengi

o nokta değişiyor uzak olunca kırmızı yakın olunca gri bunun anlamı atak alanı dimi.

 

ama neden bazı skillerde bu var diğerlerinde yok benım macros ayarlarımla alakası var mı ?

noktadan bahsediyorum skilden değil bu araada


Konu aschil tarafından 08 Şubat 2014 - 03:40 ÖÖ tarih ve saatinde düzenlenmiştir

  • 0

#16 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:42 ÖÖ

Dediğim gibiymiş

Yok makroyla alakası yok.Atak alanıyla ilgili. Kırmızı olunca range inde değil bazı skiller için belli bi mesafe içinde olman gerekir o skil gibi 40yard range i var 40dan fazla olursa vuramazsın kırmızıyla gösterir ordaki gibi. bazı skillerin range i yoktur buff yada benzeri bişeydir.


  • 0

Bıraktım yokum

 


#17 aschil

aschil

    Advanced Member

  • Members
  • Pip*Pip*Pip*
  • 47 İleti

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:45 ÖÖ

Dediğim gibiymiş

Yok makroyla alakası yok.Atak alanıyla ilgili. Kırmızı olunca range inde değil bazı skiller için belli bi mesafe içinde olman gerekir o skil gibi 40yard range i var 40dan fazla olursa vuramazsın kırmızıyla gösterir ordaki gibi. bazı skillerin range i yoktur buff yada benzeri bişeydir.

eyvallah, saolasın kafama takılanları yanıtladığın için


  • 0

#18 eseruyar

eseruyar

    Warlord

  • Super Moderator
  • 4.570 İleti
  • LocationBurda

Yazma tarihi: 08 Şubat 2014 - 03:46 ÖÖ

Rica ederim ne demek.


  • 0

Bıraktım yokum

 





0 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı