İçeriğe git


Resim
- - - - -

Launcher Oyunu Başlatmıyor.


  • Please log in to reply
Bu konuya 7 yanıt gönderildi

#1 Robin

Robin

    Legionare

  • Members
  • 544 İleti

Yazma tarihi: 30 Haziran 2011 - 12:02 ÖS

Resmi ekleyen
Arkadaşlar konuyu açma nedenim forumumuzda değinilmemiş olması ve aynı sorunu yaşayan üyelerimizin olabilmesi ihtimalindendir.

Şu anda yaygın olarak Windows 7 kullananlarda ve genel olarak 64bit kullananlarda görülen bir hata söz konusu.4.2 geldiğinden beri launcher açılıyor oyunun up to date olduğunu söylüyor ve herşey normal görünüyor ancak play tuşuna bastığınızda herhangibir tepki vermiyor ve sadece ekrandan normal olarak launcher kayboluyor ancak 2-3sn içinde açılması gereken wow açılmıyor.Boş boş masaüstünüze bakıyorsunuz.Tekrar launcherı çalıştırmak isterseniz buda olmuyor.CTRL+ALT+DEL yaparak baktığınızda işlemler sekmesinde launcherın hala çalışmakta olduğunu görüyorsunuz bu yüzden 2.yi açmak olarak düşündüğünden işlemlerden işlem ağacını sonlandır yapmadan tekrar launcherı açmıyor.Bunu yapsanızda aynı şeyleri tekrarlıyor.

Oyuna girmenin tek yolu bir fix yapılana kadar direk olarak wow klasörü içinden wow.exe uygulamasını çalıştırmak.Şimdilik bu sorunu yaşayanlar hala bu şekilde oyuna girilebiliyor.Official forumda bir Fix getirilirse burada paylaşacağım şimdilik blizzardın kabiliyet düşmanı comp.engineerları cevap vermekten aciz. :)
Şimdilik bu sorunu yaşayan arkadaşlara verebileceğim tek tavsiye oyununuzu wow.exe üzerinden açın oynayın her gün oyuna girmeden 1kere luncherı çalıştırıp update varsa alıp oyunu güncel tutun.Bu forum ve alttaki resmi forum linklerini takip edin.(Launcher sadece oyunu çalıştıramıyor ama diğer işlevleri hala çalışıyor.Update edebilir,yenilikleri gösterebilir vb.)

Konuyu Official forumdan takip etmek isteyenlere linkler:
* http://eu.battle.net...opic/2313881428
* http://eu.battle.net...opic/2313682081

Konu Robin tarafından 30 Haziran 2011 - 12:10 ÖS tarih ve saatinde düzenlenmiştir

  • 0

#2 _erme_

_erme_

    First Sergeant

  • Members
  • 311 İleti

Yazma tarihi: 30 Haziran 2011 - 12:36 ÖS

TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN..
ancak bende win7 64bit kullanıyorum ve oyuna girdiğimde id-pass yazdıktan sonra .. success yazısında takılı kalıyor ve bir süre sonra realm listesi geliyor karakter sayfasına geçemiyorum orda takılı kalıyor..
yüzlercekez modemi resetledim-oyun klasöründeki wtf-chache-interface vs.. klasörlerini boşalttım falan , kısaca nette bulabildiğim tüm önerileri uyguladım ama sorun aynı :)
bununla alakalı bi fikri olan varmı..?
  • 0
Resmi ekleyen

#3 büyülücüce

büyülücüce

    Knight

  • Members
  • 490 İleti

Yazma tarihi: 30 Haziran 2011 - 01:00 ÖS

Teşekkürler robin aynı sorun bendede vardı ama şu an launcher dan oyuna girebiliyorum düzeldi sanırım.
  • 0

#4 Robin

Robin

    Legionare

  • Members
  • 544 İleti

Yazma tarihi: 30 Haziran 2011 - 08:57 ÖS

TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN..
ancak bende win7 64bit kullanıyorum ve oyuna girdiğimde id-pass yazdıktan sonra .. success yazısında takılı kalıyor ve bir süre sonra realm listesi geliyor karakter sayfasına geçemiyorum orda takılı kalıyor..
yüzlercekez modemi resetledim-oyun klasöründeki wtf-chache-interface vs.. klasörlerini boşalttım falan , kısaca nette bulabildiğim tüm önerileri uyguladım ama sorun aynı :)
bununla alakalı bi fikri olan varmı..?

Bunu çözmenin tek ve en etkili bildiğim yolu modemi resetlemek.Arkasındaki tüm kabloları çek en az 30sn bekle.Çözülmesi lazım.Bunun dışında bir çözüm malesef bilmiyorum.Aynı sorun bu gün bendede oldu o şekilde çözdüm.
  • 0

#5 wakawaka

wakawaka

    Member

  • Members
  • Pip*Pip*
  • 13 İleti

Yazma tarihi: 05 Temmuz 2011 - 12:08 ÖÖ

Bende de vardı . Wowu kapattım Sonra da bilgisayara reset attım. Bilgisayarın Cache memory si bazen böyle sorunlara sebep açabiliyor. Dinlendirelim onlar da insan :)
  • 0

#6 Robin

Robin

    Legionare

  • Members
  • 544 İleti

Yazma tarihi: 10 Temmuz 2011 - 11:40 ÖÖ

Arkadaşlar sorunun hala kalıcı bir çözümü bulunamadı.Başta verdiğim linklerden takip eden varsa blizzard tech.supportun ne kadar aciz kaldığını görüyorlardır.Official forumda denendiği halde işe yaramadığı söylenen çözümler:
-Wowu tekrar yüklemek
-Wowu repair etmek
-Antivirüs,firewall her türlü güvenlik sistemini devre dışı bırakmak
-Virüs taraması yaptırmak

Kesin sorun:Patch 4.2
Hala çözüm bekleniyor.Yenilik olursa tekrar bildireceğim. :P
  • 0

#7 Salvatore

Salvatore

    Knight Lieutenant

  • Members
  • 734 İleti

Yazma tarihi: 13 Temmuz 2011 - 10:05 ÖS

Sağol paylaşım için. Aynı sorun bende de var.
  • 0
Sınav haftası denen tren, benim gibi bir rayın, bir kez daha üzerinden, geçti ve gitti...

O artık bir Kı-nayt'çı. Gınayyt O'na onlayn...

#8 rockmemo

rockmemo

    Senior Sergeant

  • Members
  • 114 İleti

Yazma tarihi: 16 Ocak 2012 - 03:48 ÖS

o sorunu şuan bende yaşıyorum ne kdar ironik
  • 0




0 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı